Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Poddział pogaduszek.

Upss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Z racji, że na forum zauważyłam coraz więcej fanów literatury, pomyślałam, czy niegłupim pomysłem byłoby dodanie do pogaduszek małego poddziału o nazwie "Książki". Znajdowałby się w nim spis różnych lektur z wielu dziedzin, które są polecane przez użytkowników naszego forum. Dodatkowo można by było podyskutować na temat różnych tytułów, wyrazić swoje opinie i stworzyć listę tych "mądrych" oraz na "rozerwanie się".

Skoro na forum i tak z jedynie cheatów, botów i bugów do gier, zrobiliśmy małą galerię sztuki, ostoję dla otaku oraz osób, którym po prostu się nudzi, to dlaczego mielibyśmy nie dodać małego kącika dla osób, które lubią poczytać książkę w przerwie od napieprzania w krwawe gry?

Proszę was o opinię jak i administrację o werdykt.

Dziękuję, pozdrawiam.

­

809131449509880369478.gif
  • Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W tych czasach mało osób czyta ksiązki albo wogole tak jak ja,ale po zastonowieniu się jestem na tak.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Mógłbyś uzasadnić? :)

Osobiście uważam, że nie jest to potrzebne. Jeżeli ktoś będzie poszukiwał książkę w pogaduszkach, lub będzie chciał się podzielić opinią na dany temat książki to zrobi to bez odpowiedniego podziału w dziale.

Z racji swej, może także poszukać sobie na internecie ciekawe książki, którzy polecają na rozerwanie, czy też na inne gatunki.

Zbędne, nie.

8372383248.png
Opublikowano

Jak najbardziej za. 

Książki są bardzo ważne i istotne. 

Opublikowano

Jeżeli już to książki i filmy, bo o samych książkach w pogaduszkach nie słychać.

Dokładnie.

Opublikowano

Było już wałkowane kilka razy i były odpowiedzi:

"za dużo subfor w pogaduszkach"

"nikt się tym nie interesuje"

"będzie mały ruch"

"Jakie tam będą tematy? Czy dobra książka/film i tyle?"

Ja osobiście nie mam nic przeciwko ale trzeba wziąć te opcje pod uwagę.

Opublikowano

Nie było filmów to wątpie by były książki. Tematy to będą tylko o książkach pewnie o takich który np ktoś nie przeczyta i w jednym temacie tylko 2os będą się udzielac?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Jeśli powstawałyby recenzje to dlaczego nie, w anime jest podobnie.

W sumie... w końcu jestem lektorem, to czemu by nie nagrywać też recenzji głosowych?D:

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

A ja jestem na tak.

Może mój polonista tu zajrzy, zobaczy że jestem liderem i da mi 5.

Tak serio to na tak.

Na forum jest wiele osób, które szukają ciekawych pozycji (kamasutry), a taki dział byłby idealny. Może sam zacząłbym więcej czytać, jeśli znalazłbym interesujące tytuły (lektury szkolne mnie nudzą :x).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Tak, można by dzielić się wrażeniami, recenzować, polecać. Dodatkowo dobrym pomysłem byłoby subforum "filmy i seriale". Nie wiem czemu jeszcze takiego nie ma. Wyjebać te "dowcipy", bo nie wiem po co to stoi i stworzyć "książki" i "filmy i seriale".

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...